Wil jij ontdekken hoe we de manier waarop we leven en werken toekomstbestendiger kunnen maken? Je bent van harte welkom bij het Sprong Kennisfestival met het thema “Circulair leven en werken in Brabant”, op dinsdag 28 mei bij Plaats De Kleine Aarde in Boxtel. Waag de sprong en leer van onderzoekers wat circulair ondernemen betekent.

 

Publication date
April 4, 2024

Circulair leven en werken in Brabant

Vanuit het project De Circulaire Sprong onderzoeken het lectoraat Circulaire Transitie (Fontys) en het Centre of Expertise Brede Welvaart en Nieuw Ondernemerschap hoe we de overgang naar een circulaire economie in de Brabantse regio kunnen versnellen. Tijdens het Kennisfestival delen onze onderzoekers graag deze kennis met jou.

Programma
Raak geïnspireerd door keynotesprekers zoals econoom Paul Schenderling, die zich richt op sociale en ecologische vraagstukken vanuit een economische invalshoek. Schrijf je in voor workshops om te leren hoe je onzichtbare waarden in organisaties zichtbaar kunt maken of hoe je morele kompas je eetgewoonten beïnvloedt. Het volledige programma vind je hier.

Je kunt 28 mei de hele dag door bij ons binnenlopen, bij Plaats De Kleine Aarde in Boxtel. Die bijzondere locatie is zeker een bezoek waard. Studenten, boeren, onderzoekers en kunstenaars onderzoeken hier in de praktijk hoe ons voedselsysteem duurzamer gemaakt kan worden. Meld je wel vooraf aan voor de verschillende activiteiten. Dat kan op de eventwebsite.

 

Bereikbaarheid per auto
Voor bereikbaarheid per auto adviseren we je om de navigatie- en parkeerinstructies te volgen die op onze eventwebsite staan. Dit vanwege het beperkt aantal parkeerplaatsen dat het terrein van Plaats De Kleine Aarde heeft.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer
Kom je met het openbaar vervoer naar Boxtel, dan is het gebruik van een ov-fiets aan te raden. Vanaf het station fiets je in ca. 10 minuten naar Plaats De Kleine Aarde.
We streven ernaar om op spitsbewegingsmomenten tijdens de dag pendelbusjes in te zetten tussen Plaats De Kleine Aarde en NS Station Boxtel; meer informatie hierover vind je binnenkort op de eventwebsite. We zien je graag op 28 mei bij Plaats de Kleine Aarde in Boxtel!

 

Meld je aan