Geef jezelf een boost op 7 november 2023 tijdens de Week van de Brede Welvaart!

Op dinsdagmiddag 7 november staat de hal van Avans Hogeschool aan de Hogeschoollaan in Breda van 13:00 uur tot 16:00 uur in het teken van welzijn. Dit is namelijk een belangrijke bouwsteen voor hoe jij jouw leven ervaart en waardeert. Daarom is het zaak dat je goed voor jezelf zorgt. Wil jij meer weten over hoe jij jezelf een boost geeft? Dan mag je deze middag zeker niet missen.  

Programma
De middag begint met een gastcollege van presentator Edson da Graça. Hij neemt je mee in hoe hij uit de meest donkere periode van zijn leven is geklommen. Daarnaast vind je in de centrale hal verschillende “boosters” terug. Laat je bijvoorbeeld inspireren door foodie en bestsellerauteur Lenna Omrani. Zij kan je alles vertellen over hoe je goedkoop een gezond en lekker gerecht op tafel zet. Daarnaast zijn er volop tips en tricks aanwezig over onder andere geldzaken, mindfulness en genderidentiteit.

Je bekijkt het hele programma hier. Aanmelden is niet nodig, Zorg dat je om 13:00 uur in de centrale hal van Avans Hogeschool Breda bent. De verwachte eindtijd is 16:00 uur.

Jongerentop
In de avond van 7 november vindt de Brabantse Jongerentop plaats. Wil jij je stem laten horen en meedenken over politieke vraagstukken? Houd dan de site van de Jongerentop in de gaten. Eind september volgt er een update over de aanmeldprocedure.

Locatie
Avans Hogeschool
Hogeschoollaan 1
4818 CR Breda

Vragen?
Mail naar bredewelvaart@brabant.nl.

Op de hoogte blijven?
Word lid van het Brabants Netwerk Brede Welvaart op LinkedIn.  

‘Boost yourself’ is onderdeel van de Week van de Brede Welvaart ‘The next step’, een initiatief van de Provincie Noord-Brabant,  Centre of Expertise Brede Welvaart en Nieuw Ondernemerschap van Avans, Tilburg University, de Vereniging van Brabantse Gemeenten (VBG), VNO-NCW Brabant Zeeland en VNO-NCW. Benieuwd naar de invulling van de rest van de week? Klik hier voor meer info.