Academisch jaar 2023-2024 feestelijk ingeluid

Met een drukbezocht feest in het Bredase Chassé-theater gaf Avans afgelopen maandagavond het startsein voor het nieuwe academische jaar. Jacomine Ravensbergen, waarnemend voorzitter van het College van Bestuur, benadrukte in haar openingstoespraak de ambitie van Avans rond de ontwikkeling van praktijkgericht onderzoek en nieuw ondernemerschap.

Publicatiedatum
23 augustus 2023
Onderzoeksgebied

Zo’n 1000 medewerkers uit alle gelederen van Avans kwamen maandagavond samen in Breda. Na de openingswoorden vanuit het CvB trakteerden vier studenten van de Koningstheateracademie de aanwezige Avansers op een gezonde dosis zelfreflectie. Met een dikke knipoog bespiegelden Iris Schröder, Bram Scharpach, Rosalie Custers en Thirze Rebergen de wervende kreten en ronkende termen uit de Avans-missie. Het publiek kon het waarderen, want de vier cabaretiers-in-de-dop oogsten een staande ovatie.

Koningstheateracademie-alumna Lonneke Dort sloot het theaterprogramma af en gaf de aanwezigen de nodige humoristische stof tot nadenken mee voor bij de borrel na afloop. Met de spetterende avond gaan onderwijs en onderzoek binnen Avans weer vol energie aan de slag met een nieuw studiejaar.

 

Cabaret tijdens opening academisch jaar 2023-2024