Positieve impact creëren is een essentieel streven voor ondernemers en bedrijven die verder gaan dan alleen financiële winst. Door anders te ondernemen hou je niet alleen je bedrijf financieel gezond maar zet je je in voor een positieve verandering in de wereld om ons heen. Maar hoe doe je dat? En vooral waar begin je?

Kom naar ons allereerste BWNO-event op 23 mei en raak geinspireerd!

Publicatiedatum
26 maart 2024

Onze ervaring is dat dit begint met samen doen. Samen met andere ondernemers en bedrijven, samen met docenten, studenten en overheden. Wij als Centre of Expertise BWNO hebben niet altijd het antwoord, maar gaan graag samen met jou op zoek naar een oplossing.

Onder leiding van Nathalie Mangelaars, dagvoorzitter en eigenaar van Pitch Academy, zetten we nieuwe stappen op het pad van impact ondernemen.
Het programma van de middag ziet er als volgt uit:

Welkom door Arna Arnautovic, directeur Centre of Expertise Brede Welvaart & Nieuw Ondernemerschap

Keynote door Hans Geels, CEO Dille & Kamille

‘Natuurlijke eenvoud’: een tegengeluid bieden op de opkomende wegwerpmaatschappij.

Panelgesprek ‘Hoe onderneem je met impact?’

In gesprek met Edgar Suarez Garcia (medeoprichter en CTO Revyve), Ton van Kollenburg (lector Impactvolle Waardeketens, Centre of Expertise BWNO), Marleen Janssen Groesbeek (lector Duurzame Finance & Accounting, Centre of Expertise BWNO) en Hans Geels (CEO Dille & Kamille).

Jouw pad naar ondernemen met impact – workshops & netwerkmarkt

Hoe vergroot ik impact binnen mijn bedrijf of organisatie? Waar begin ik met integreren van duurzaamheid en brede welvaart in mijn bedrijf en businessmodel? Hoe meet ik impact van mijn organisatie op het milieu en samenleving? Hoe verduurzaam ik mijn toeleveringsketen?

Tijdens diverse interactieve workshops krijg je handvatten om met deze vragen aan de slag te gaan. Op de netwerkmarkt bewandel je het pad van impact ondernemen, ontmoet je interessante mensen en krijg je nieuwe inzichten waarmee je verder komt.

Wrap up van de dag door Dichtwater (Reinier van der Veer)

Netwerkborrel

We kijken ernaar uit om met jou in dialoog te gaan, ervaringen te delen en tools mee te geven om deze positieve verandering teweeg te brengen. Dit event biedt je een uitstekende gelegenheid om verder te komen op het pad van ondernemen met impact. Daarnaast kun je persoonlijk kennismaken met onze collega’s en projecten op dit gebied.

Het event vindt plaats bij Avans Hogeschool aan de Onderwijsboulevard in ’s-Hertogenbosch. We starten om 13.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur) en sluiten om 17.00 uur af. Meld je aan via onderstaande button.

Meld je hier aan