Afgelopen donderdag 23 mei vond ons eerste BWNO-event plaats aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch. We kijken terug op een mooie middag die in het teken stond van inspiratie opdoen om een volgende stap te zetten op jouw route van impactvol ondernemen.

Publicatiedatum
26 mei 2024

Bedankt naar alle bezoekers die op het BWNO-evenement aanwezig waren om inzichten op te doen over impactvol ondernemen, waarbij we meer doen voor de maatschappij en de wereld om ons heen. We blikken graag terug op deze inspirerende middag.

Dagvoorzitter Nathalie Mangelaars nam ons mee door het programma.

De middag werd afgetrapt met een warm welkom van onze lector Ton van Kollenburg.

Vervolgens deelde Hans Geels, CEO van Dille & Kamille zijn visie op ondernemen met impact. Hij vertelde het bijzondere verhaal van het succesvolle winkelketen Dille & Kamille en hoe ze met het assortiment en acties mensen willen inspireren om bewuster te leven.

Na zijn speech nam hij deel aan het panelgesprek met andere experts op gebied van verantwoord ondernemerschap: Co-founder Revyve Edgar Suarez Garcia, student Betekenisvol Ondernemen & Onderzoek Stephan Kok, lector impactvolle waardeketens Ton van Kollenburg, en lector Nieuw Ondernemerschap Cor Beyers.

De panelleden gingen onder andere in op de vraag of duurzame groei mogelijk is. Cor Beyers: ”Kijk goed naar het waardesysteem in je bedrijf.”

Daarna konden bezoekers meedoen aan de interactieve workshops en de netwerkmarkt.

 

 

De middag kreeg een waardevolle afsluiting met een Spoken Word van Reinier van der Veer. Met een kunstvoordracht vatte hij de identiteit, drijfveer en ambitie van het Centre of Expertise Brede Welvaart en Nieuw Ondernemerschap poetisch samen.