De datum staat vast: op donderdag 23 mei 2024 vindt het eerste CoE BWNO event plaats. Het thema is ‘samen ondernemen met impact’.

Publicatiedatum
06 februari 2024
Onderzoeksgebied

Hoe verbind je commercie met idealen? Hoe maak je echt impact met je bedrijf of help je bedrijven om impact te maken in jouw regio? Voor het antwoord op deze vragen en nog veel meer kom je naar het allereerste BWNO-event! Ondernemers, bedrijven, docenten, studenten en overheden komen samen. Verschillende achtergronden met één gemeenschappelijke deler: Zij zijn geïnteresseerd in ondernemen voor meer dan winst alleen.

Programma met o.a. keynote van Hans Geels van Dille & Kamille

In de snelle en vluchtige wereld van de retail probeert Hans commercie en idealen met elkaar te verbinden, wat geen eenvoudige opgave is. Hij laat zien hoe het hem toch iedere keer lukt om zichzelf, zijn werknemers en de rest van Nederland te inspireren. Ook krijg jij inzicht in de laatste onderzoeken over dit onderwerp van onze BWNO-onderzoekers en kun je kennis en ervaringen uitwisselen tijdens de netwerkmarkt.

Het event vindt plaats bij Avans Hogeschool aan de Onderwijsboulevard in ’s-Hertogenbosch. We starten om 13.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur) en sluiten om 17.00 uur af. De toegang is gratis.

Noteer deze datum alvast in je agenda. Binnenkort ontvang je de uitnodiging met meer informatie over het programma. Of meld je nu al aan via onderstaande aanmeldknop, zodat je niets mist over ondernemen om impact te maken en waarde toe te voegen.

Registreren | BWNO congres 23 mei 2024 (avans-evenementen.nl)