Coördinator Bedrijfsvoering

Functie
Coördinator Bedrijfsvoering
Telefoon

Charlotte heeft sinds november 2014 mede aan de wieg gestaan van de oprichting van het Expertisecentrum Sustainable Business (ESB), de voorloper van ons huidige Centre of Expertise Brede Welvaart & Nieuw Ondernemerschap. Zij is gestart als senior management assistent en sinds 2022 werkzaam als coördinator bedrijfsvoering.

Expertise

Haar expertise ligt vooral in het coördineren, organiseren en plannen van werk waarbij ze andere mensen in hun kracht zet waardoor een team van enthousiaste en gedreven collega’s samen de werkzaamheden uitvoert.
Daarnaast heeft ze veel ervaring op het gebied van het organiseren van grote evenementen en symposia. Ook voor HR en financiële taken draait ze haar hand niet om door haar kennis en werkervaring.

Onderzoek

Projectondersteuning bij het internationale Interreg project Smart Light Concepts (SLIC) over duurzame openbare verlichting en projectondersteuning bij het internationale Erasmus+ project Integrated Reporting and Education for Sustainability (Integres).

Loopbaan

Jeugd, jongvolwassenen, onderwijs en onderzoek lopen als een rode draad door haar loopbaan. Ruim twintig jaar werkte zij als directiesecretaresse en later als coördinator beheer en middelen op diverse scholen in het lager beroepsonderwijs, de voorloper van het huidige VMBO. Daarna maakte zij de overstap naar IVA, het toenmalige Instituut voor Arbeidsmarktvraagstukken, gelieerd aan de Universiteit van Tilburg en ondersteunde zij de secties Arbeidsmarkt & Sociale Zekerheid en Onderwijs & Cultuur. Enkele jaren later werkte zij bij K2, Brabants Kenniscentrum Jeugd voor de Raad van Bestuur en voor de Raad van Toezicht en gaf leiding aan de ondersteunende dienst. Met de komst van de transitie jeugdzorg, stapte zij in november 2014 over naar Avans Hogeschool waar zij zich met haar functie verdiepte in het ondersteunen van praktijkgericht onderzoek.

Charlotte over een duurzame toekomst:

Ik ben gelukkig als ik, vanuit mijn faciliterende functie en rol, kan bijdragen aan de impact van onderzoek naar brede welvaart en daarmee de waarde kan verhogen voor mensen, voor hun leven én leefomgeving.