Senior-onderzoeker Nieuw Ondernemerschap

Functie
Senior-onderzoeker Nieuw Ondernemerschap
Telefoon

Na functies als marketing manager bij een bank en een uitgever is Han als docent verbonden geweest aan de Engelstalige Avans bacheloropleiding International Business. Daar heeft hij uitgebreide kennis en expertise opgedaan over duurzame bedrijfsvoering en de daarvoor noodzakelijke mindset van de directeur/eigenaar van de onderneming. Daarnaast heeft Han promotieonderzoek gedaan naar waardepatronen en intenties van duurzame ondernemers in het MKB, hoe de impact op gedrag hiervan afhangt en hoe deze impact kan worden versterkt.

Expertise

Han heeft brede expertise opgebouwd in de drijfveren voor duurzaam ondernemen en de methodes om dit te onderzoeken, met vertaling naar nieuwe onderwijsmodules. Ook heeft hij kennis van projectaanvragen en projectmanagement. Han heeft meerdere projecten geleid rond aspecten van de circulaire economie, waaronder ‘Hoger op de ladder’ naar hergebruik van staal in de bouwkolom.

 

Han over een duurzame toekomst:

We hebben het pessimisme van het verstand en het optimisme van de wil nodig om het belang van duurzame waarden te verankeren in ons economisch handelen.