Docent-onderzoeker Economie als Gemeengoed

Functie
Docent-onderzoeker Economie als Gemeengoed
Telefoon

Paul is opgeleid als technisch bedrijfskundige. Hij raakte steeds meer geinteresseerd in het gedrag van mensen met als doel AIM: Activeren, Inspireren en Motiveren. In de afgelopen jaren heeft Paul vanuit ABE-ORM bijgedragen aan het lectoraat Economie als Gemeengoed. Hierbij ondersteunt hij met name Rijnko van Diepen op het gebied van het verduurzamen van organisaties.

Expertise

Zijn expertise ligt in ondernemerschap, verduurzaming organisaties, Lead-facilitator Quantum Academy (trainingen voor 100+ personen), coaching, werking van het brein (co-auteur, trainer, coach).

Onderzoek

Paul heeft bijgedragen aan de verduurzaming van bedrijven door middel van (awareness)trainingen. De film Devil’s Avocado is hierbij een belangrijk hulpmiddel.

Loopbaan

Paul heeft diverse (senior) managementrollen gehad in grotere tech-companies. Vanaf 2000 zeven startups begonnen van uiteenlopende aard.  Sinds 2016 is hij in dienst bij Avans, Academie voor Marketing en BusinessManagement (Ondernemerschap).

Paul over een duurzame toekomst:

Elke transitie kan het begin zijn van vooruitgang. Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen dit in de huidige transitie de vooruitgang gebaseerd is op People, Planet, Prosperity, Peace en Partnership.

Nevenfuncties

Paul is mede-eigenaar van de Global Goals Community waarbij organisaties in Nederland hun bedrijf kunnen verduurzamen op basis van de roadmap van de Verenigde Naties en door de Verenigde Naties bij goed resultaat hier gecertificeerd door worden.