Docent-onderzoeker Impactvolle Waardeketens

Stephanie werkt als docent bij Avans Hogeschool en is verbonden aan de opleiding Bedrijfskunde van de Avans Academie voor Associate Degree. Ze is kenniskringlid van het lectoraat Impactvolle Waardeketens.

Functie
Docent-onderzoeker Impactvolle Waardeketens
Telefoon
Loopbaan

Stephanie studeerde Commerciële Economie aan de Haarlem Business School en Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht. In 2013 rondde zij de masteropleiding European Public Health af aan de Universiteit Maastricht. In haar rol als functioneel beheerder bij Zuyderland Medisch Centrum heeft zij meegewerkt aan het ontwerp en de implementatie van het elektronisch patiëntendossier. Sinds november 2013 werkt Stephanie als docent bij Avans Hogeschool. Zij is begonnen bij de opleiding Mens en Techniek – Gezondheidszorgtechnologie en is nu verbonden aan de opleiding Bedrijfskunde van de Avans Academie voor Associate Degree.

Expertise

In haar functie als docent werkt zij aan de verbetering van de kwaliteit van het onderwijs Ze luistert naar zowel studenten als het werkveld om hun wensen terug te brengen in het curriculum. Daarnaast vervult zij een verbindende rol tussen onderzoek en onderwijs door haar deelname in het lectoraat.

 

Onderzoek

Stephanie onderzocht het beweeggedrag van docenten van de Academie voor Welzijn, Educatie en Gezondheid (AWEG). Samen met studenten van de minor Health Innovation Design en Orthopedische Kliniek Amphia onderzocht ze hoe ziekenhuizen hun patiënten met virtual reality zo goed mogelijk konden voorbereiden op een knie-operatie. Momenteel houdt ze zich voornamelijk bezig met het concept Zorgvereenvoudigers waarbij Amphia en Avans samenwerken aan het verbeteren van zorgprocessen.

 

Stephanie over een duurzame toekomst:

"Samen met studenten werken aan een toekomstbestendige maatschappij"