06 februari 2024

Save The Date: BWNO Event ‘samen ondernemen met impact’

De datum staat vast: op donderdag 23 mei 2024 vindt het eerste CoE BWNO event plaats. Het thema is 'samen ondernemen met impact'.
09 oktober 2023

Feestelijke opening TINT West-Brabant

Op 3 oktober was de feestelijke opening van TINT West-Brabant. Een regionaal initiatief om samenwerking op het gebied van inclusieve technologie te stimuleren.
05 oktober 2023

Cor Beyers nieuwe lector ‘Nieuw Ondernemerschap’

Centre of Expertise Brede Welvaart en Nieuw ondernemerschap mag een nieuwe lector verwelkomen. Dr. Cor Beyers, MBA, gaat leiding geven aan het nieuwe lectoraat Nieuw Ondernemerschap.
29 september 2023

European Lean Educators Conference (ELEC) 2023: “Wat is waarde?”

Lean-denkers uit uiteenlopende branches ontmoeten elkaar tijdens de 9e editie van ELEC. Bekende Lean-experts als Jaap van den Heuvel en Michael Sanders geven keynotes en pianiste Iris Hond verzorgt een unieke samenwerking met 4DLean-bedenker Jim Lippens
25 september 2023

Evenement ‘Ondernemen voor brede welvaart’ op 8 november 2023

Wil jij ondernemen met impact? Onderneem dan voor brede welvaart! Kom op woensdag 8 november 2023 naar de dag over ondernemen voor brede welvaart op het Provinciehuis van Noord-Brabant in ’s-Hertogenbosch
Nominatie RAAK-award SIA
07 september 2023

RAAK-award nominatie SIA voor het Circulaire Katoencascade-project

Het Circular Cotton Cascade-project van onze associate lector Karen Janssen is genomineerd voor het RAAK-award van Regieorgaan SIA
College van Bestuur op het podium
23 augustus 2023

Academisch jaar 2023-2024 feestelijk ingeluid

Met een drukbezocht feest in het Bredase Chassé-theater gaf Avans afgelopen maandagavond het startsein voor het nieuwe academische jaar.
Zaal met podium Avansdag
25 april 2023

Onderzoek inspireert medewerkers op Avansdag 2023

Als Avans inspireren we niet alleen graag onze studenten, maar ook onze medewerkers. De jaarlijkse Avansdag voor medewerkers is daarvoor een uitgelezen kans. Onderzoek nam dit jaar een prominente plek in in het programma.
12 april 2023

Praktijkgericht onderzoek is nodig om een goede hogeschool te zijn

Praktijkgericht onderzoek is nodig om een goede hogeschool te zijn. Dat betogen Avans vice-voorzitter Jacomine Ravensbergen en Arna Arnautovic, kwartiermaker van ons Centre of Expertise in een vandaag gepubliceerd artikel op ScienceGuide.